Nealko Rotkäppchen osvěžení v parných letních dnech

Nealko Rotkäppchen osvěžení v parných letních dnech

Léto je dobou setkávání s přáteli při posezení na terase, pikniků nebo grilování. Tyto příjemné chvíle strávené s těmi, které máte rádi jsou často spojené s pitím alkoholických nápojů. V létě většina lidí nepohrdne sklenkou dobře vychlazeného sektu, nicméně jistě znáte situaci, kdy někdo z pozvaných zrovna alkohol pít z různých důvodů nemůže.

Pro ty doporučujeme nealko verzi oblíbeného německého sektu Rotkäppchen.

Rotkäppchen Désalcoolisé Blanc je svěží ovocná varianta pro všechny, kteří milují sekty, ale chtějí nebo musí se obejít bez alkoholu. Jemná žlutá barva, vůně sušeného ovoce a chuť připomínající zralá jablka a hroznovou šťávu – tak chutná šumivé potěšení. Navíc má o 50 % méně kalorií. K dostání od 139 Kč.

 

Abyste své hosty mohli ohromit, připravili jsme pro vás tip na letní koktejl:

 

Základem jsou především čerstvé letní suroviny, které vás osvěží v horkých dnech. Čím dál populárnější jsou míchané koktejly s ovocem.

  

Letní sangria

Složení pro 4 až 6 porcí:

50 g cukru

1 citron

1 červené jablko

1 pomeranč

1 nektarinka

10 bílých a tmavých bezsemenných hroznů

100 g jahod

2 láhve Rotkäppchen Désalcoolisé Blanc

kostky ledu

 

 

Příprava:

  1. V hrnci smíchejte 50 g cukru a 50 ml vody, a zahřívejte na mírném plameni cca 2 minuty /nevařte/. Nechte vychladnout. Jablko nakrájíme na tenké plátky a pokapeme šťávou z citronu.
  2. Umyjte pomeranč pod horkou vodou, osušte a nakrájejte na tenké plátky. Nektarinky, nakrájejte na tenké plátky a hrozny s jahodami na polovinu.
  3. Do mísy dejte nakrájené ovoce a cukrový sirup, promícháme a ponecháme 10 minut odstát. Přidejte Rotkäppchen Désalcoolisé Blanc, přidejte kostky ledu a podávejte.

 

Doba přípravy: ca. 40 minut.

Doba čekání: ca. 10 minut.

Informace o výživě na porci cca. 630 kJ, 150 kcal. Protein 1 g, tuku 0 g, sacharid 31 g

 

 

Sdílet příspěvek

No Banner to display



Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*



*

Top